Bescherm uw hout voor jaren met de Van Buuren Hoogglans NV G2 lak

Bent u op zoek naar een hoogglans lak met een extreem gladde afwerking, die ook nog eens weinig onderhoud nodig heeft?  De Van Buuren Hoogglans NV G2 lak is extreem fijn vermalen, heeft een uitmuntende vloei en is uiterst duurzaam. In dit blog leest u meer over deze bijzondere hoogglans lak.

Nauwelijks vergelende lakken

De Van Buuren Hoogglans NV G2 lak is de tweede generatie Nauwelijks Vergelende lakken voor buiten. Dit betekent dat een lichte verf niet vergeelt en kleurecht blijft. Ideaal voor geveltimmerwerk waar natuurlijk licht geblokt wordt, zoals een buitenkozijn dat wordt afgesloten met een luik. De Van Buuren Hoogglans NV G2 is in alle kleuren leverbaar.

Gladde afwerking

De Van Buuren Hoogglans NV G2 lak is extreem vloeiend, is uiterst fijn vermalen en heeft een hoge dekkracht. Deze hoogglans lak is door een vakschilder eenvoudig aan te brengen. Met de Van Buuren Hoogglans NV G2 creëert u in een handomdraai een uiterst glad eindresultaat met een uitstekende glansbehoud.

Uiterst duurzame lak

Deze prachtige hoogglans lak van Van Buuren is zeer duurzaam en beschermt uw hout voor jaren. De Van Buuren Hoogglans NV G2 heeft namelijk een goede weersbestendigheid. Hierdoor heeft deze lak weinig onderhoud nodig.

Op bovenstaande foto’s ziet u de extreem gladde afwerking van de Van Buuren Hoogglans NV G2.

Van Buuren Verf bij DSL Coatings

Van Buuren is een merk van DSL Coatings. Het merk komt voort uit een traditie van hoogwaardige verven en lakken. Door de tijd heen heeft Van Buuren een grote hoeveelheid aan expertise en ervaring opgebouwd.

DSL Coatings distribueert exclusieve verven, lakken en pleisters. Schilders, stukadoors en consumenten profiteren hierdoor van een breed assortiment producten die nergens anders verkrijgbaar zijn. Distributeur én dienstverlener, daarin merkt u bij ons het verschil.

Wilt u meer weten over Van Buuren of DSL Coatings? We gaan graag met u in gesprek. Neem direct contact met ons op.