Gullspack

Over Gullspack

Gullspack levert verschillende pleisters voor stukadoors. Plamuur en spachtels die een stevige basis vormen. Hiermee is de professionele stukadoor voorzien van breed inzetbare pleisters voor de afbouw van muren en plafonds, voor binnen en buiten. Een ruwe muur strak maken was nog nooit zo makkelijk.

Van reparatiepleister tot gevelplamuur

Een stukadoor heeft diverse producten nodig voor de afbouw. Producten waar hij vertrouwd mee kan raken. Gullspack voorziet hierin met een volledige lijn pleisters: lichtgewicht handpleister, spuitpleister, spachtel, handplamuur en gevelplamuur. Met deze producten in uw assortiment is de stukadoor volledig voorzien.

Kant-en-klare plamuur

De kant-en-klare dispersieplamuur Gullspack FS kan direct over tegels gebruikt worden. Er is géén voorstrijk voor nodig. Deze grijze gevelplamuur is in één keer tot 10mm laagdikte te verwerken. Witte plamuur nodig? Probeer dan Gullspack LF. Deze kan ook direct over tegels gebruikt worden en is in één keer tot 5mm laagdikte te verwerken.

Muurverven voor de stukadoor

Gullspack biedt ook muurverven voor de stukadoor. Steeds meer stukadoors nemen ook voor een deel schilderwerk op zich. Met Gullspack in het assortiment is de stukadoor voorzien van pleisters en verven die op elkaar aansluiten.

Wilt u meer weten over Gullspack? Bent u benieuwd naar mogelijkheden voor levering? We gaan graag met u in gesprek. Neem direct contact met ons op.