Van Buuren verf

Over van Buuren Verf

Van Buuren levert eersteklas verven en lakken voor de vakschilder. Moderne verf met gevoel voor traditie. Expertise en ervaring vormen de basis van deze hoogwaardige productlijn. Met dit complete assortiment is elke schilder in één keer voorzien van de beste verven, lakken en coatings.

Wat maakt ons assortiment zo compleet?

Van Buuren biedt veel meer mogelijkheden dan de reguliere verffabrikant. In samenwerking met verschillende fabrieken in binnen- en buitenland ontwikkelen en produceren we deze verven en lakken. Iedere fabriek biedt zijn eigen specifieke kennis. Hierdoor bieden we een assortiment producten die andere fabrikanten niet kunnen leveren. Bij Van Buuren vindt u alleen de beste verven en lakken, onder één merk.

Verf voor monumentaal schilderwerk

Voor specifiek schilderwerk is specifieke verf nodig. Daarin voorziet Van Buuren. Schilderwerk is essentieel voor het onderhoud van monumenten. Het vereist de nodige kennis en een zorgvuldige aanpak. Ook zijn er Oud Hollandse kleuren voor nodig, om de juiste uitstraling te blijven behouden. Professionele schilders kiezen daarom voor Van Buuren – verf die hoogwaardig is en blijft.

DSL Coatings

Van Buuren is een merk van DSL Coatings. Daarmee is het merk onderdeel van een rijke geschiedenis. Van Buuren is in 2009 op de markt gebracht. Het komt voort uit een traditie van hoogwaardige verven en lakken, waarin door de tijd heen een grote hoeveelheid aan expertise en ervaring is opgebouwd.

Wilt u meer weten over Van Buuren? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor levering? We gaan graag met u in gesprek. Neem direct contact met ons op.