Conti Coatings

Over Conti Coatings

Conti Coatings levert een sterke lijn coatings, lakken en afwerkingsmiddelen. Duitse kwaliteit in een Nederlands jasje. Groothandels en verfwinkels zijn hiermee voorzien van een compleet assortiment producten voor de vakschilder. Bovendien beschikken we over ons eigen kleurmengsysteem Conti ProfiColor.

Veiligheid en technische eigenschappen (MSDS & TDS)

Voor optimale veiligheid voorzien we elk product van het informatieblad over veiligheid: MSDS (Material Safety Data Sheet). Daarin staan de risico’s genoemd van de gevaarlijke stoffen die in het product zitten. Verder staat uitgelegd hoe u het product veilig gebruikt op het werk.

Ook voorzien we elk product van het technische informatieblad: TDS (Technical Data Sheet). Daarin staat onder andere vermeld: hoe u het product gebruikt; hoe u het product weggooit; et cetera.

Download de informatiebladen MSDS & TDS via de productpagina.

DSL Coatings

Conti Coatings is een merk van DSL Coatings. Daarmee is het merk onderdeel van een rijke geschiedenis, die teruggaat tot 1919. Het komt voort uit een traditie van hoogwaardige verven en lakken, waarin door de tijd heen een grote hoeveelheid aan expertise en ervaring is opgebouwd.

Wilt u meer weten over Conti Coatings? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor levering? We gaan graag met u in gesprek. Neem direct contact met ons op.