Van Buuren Verf

Van Buuren: hoogstaande verf voor een perfect resultaat

Bent u als schilder of consument op zoek naar de verf of lak van de beste kwaliteit? U weet als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste materialen te gebruiken. U kunt uw werk uitstekend gedaan hebben, maar alleen met de beste verf of lak behaalt u de mooiste resultaten. Van Buuren staat voor kwaliteit en brengt dit op een unieke wijze in de praktijk. Lees hier meer en ervaar het zelf door de Van Buuren producten te bestellen in onze webshop.

Waarom van Buuren verf of lak?

Van Buuren verf is puur kwaliteit. Onze medewerkers zijn dagelijks op zoek naar de beste verf en lak en zijn daarbij niet afhankelijk van bepaalde fabrieken. Vervolgens distribueren wij alleen de verven en lakken van de hoogst haalbare kwaliteit. En dat merkt u meteen. Uw resultaat is én blijft verbluffend.

Wat is het assortiment van van Buuren?

Van Buuren biedt een breed assortiment aan producten voor schilders en consument. Zoekt u hoogstaande producten voor het aflakken van uw houtwerk? Of wilt u de beste verf om uw muren te verven? Van Buuren biedt de lak of verf die u nodig heeft. Ook voor de juiste gevelcoatings kunt u bij van Buuren terecht. Wist u dat van Buuren zelfs het verfmerk is voor het onderhoud van monumenten?

van buuren verf

Monumenten onderhouden?

Van Buuren weet precies wat u nodig heeft om monumenten te onderhouden. Onze specifieke kennis en ervaring maakt dat we u kunnen adviseren over de moeilijkste klussen. We beschikken zelfs over Oud-Hollandse kleuren, die zorgen voor het behoud van de juiste uitstraling.

Wat is het van Buuren H2O spuitsysteem?

Het H2O spuitsysteem is een nieuwe manier van verfverwerking. Spuiten met H2O is zowel voor bestaande als nieuwbouw schilderwerk mogelijk. Met een H2O spray wordt in één keer de kwaliteit en laagdikte behaald die de reguliere schildertechniek overstijgt. En dit alles op waterbasis!

Doe uw werk met trots

Goede verf of lakt bepaalt uw resultaat. Wij zorgen ervoor dat u uw werk met trots kunt doen. Zo verlaat u de klus met een gerust hart. Dit maakt de klant tevreden. En u ook. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de hoogstaande van Buuren producten in onze webshop. Wilt u meer informatie over Van Buuren? Neem dan contact met ons op.