Van Buuren Systeemverf H2O: uitstekende hechting

Bent u opzoek naar een aflak met een uitstekende hechting? Kies dan voor de Van Buuren Systeemverf H2O. Deze lak op waterbasis is niet alleen ontzettend veelzijdig, maar bevat ook goed vullende eigenschappen. Deze lak is daarom gemakkelijk te verwerken. In dit blog ontdekt u meer over de Van Buuren Systeemverf H2O.

Veelzijdige aflak

Deze zijdeglanzend Systeemverf H2O is erg veelzijdig. Zo is de Van Buuren Systeemverf H2O uitstekend te gebruiken voor zowel projecten binnenshuis als buitenshuis. Ook is deze watergedragen lak toepasbaar op een groot aantal ondergronden, van hout tot kunststof en metaal.

Perfecte kantendekking

Het bijzondere aan deze verf is zijn uitstekende kantendekking. De Van Buuren Systeemverf H2O heeft een extreem goede hechting, óók op oud schilderwerk. Daarnaast is deze lak:

  • Goed huidvetbestendig
  • Kras- en slijtvast
  • Verspuitbaar
  • Zeer elastisch

Van Buuren Verf bij DSL Coatings

Van Buuren is een merk van DSL Coatings. Het merk komt voort uit een traditie van hoogwaardige verven en lakken. Door de tijd heen heeft Van Buuren een grote hoeveelheid aan expertise en ervaring opgebouwd.

DSL Coatings is exclusief distributeur van diverse merken verven, lakken en pleisters. Schilders, stukadoors en consumenten profiteren hierdoor van een breed assortiment producten. Distributeur én dienstverlener, daarin merkt u bij ons het verschil.

Wilt u meer weten over Van Buuren of DSL Coatings? We gaan graag met u in gesprek. Neem direct contact met ons op.