Van Buuren Verf

Van Buuren XTR Hoogglans Express Lak: duurzaam en praktisch

Wind, regen, zon en hagel kunnen kozijnen en deuren flink op de proef stellen. Het is daarom belangrijk om te kiezen voor een juiste lak. Onze Van Buuren XTR Hoogglans Express is speciaal ontwikkeld om ook bij slechte weersomstandigheden kwalitatief hoogstaand schilderwerk af te leveren.

 

Diverse materialen en kleuren

De Van Buuren XTR Hoogglans Express is een buitengewoon duurzame hoogglanslak voor buiten.  De hoogglanslak kan gebruikt worden op diverse materialen. Gebruik onze lak bijvoorbeeld voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen. U heeft hierbij de keuze uit een groot aantal kleuren, waardoor de kleur is af te stemmen op de stijl van de woning.

 

Makkelijk te gebruiken en te onderhouden

De XTR Hoogglans Express ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook makkelijk te gebruiken. De hoogglanslak is binnen twee uur geheel stofdroog en binnen 3,5 uur kleefvrij. De lak heeft een goede dekking en mooie vloei. De XTR Hoogglans Express is veel elastischer dan andere doorwerkverven, waardoor de lak gerust in een 10-jarig onderhoudssysteem kan worden toegepast.

 

Van Buuren Verf bij DSL Coatings

Van Buuren is een merk van DSL Coatings. Het merk komt voort uit een traditie van hoogwaardige verven en lakken. Door de tijd heen heeft Van Buuren een grote hoeveelheid aan expertise en ervaring opgebouwd.

DSL Coatings distribueert exclusieve verven, lakken en pleisters. Schilders, stukadoors en consumenten profiteren hierdoor van een breed assortiment producten die nergens anders verkrijgbaar zijn. Distributeur én dienstverlener, daarin merkt u bij ons het verschil.

Wilt u meer weten over Van Buuren of DSL Coatings? We gaan graag met u in gesprek. Neem direct contact met ons op.