Conti Coatings

Conti Coatings: Duitse Kwaliteit in een Nederlands jasje

Bent u als groothandel of verfwinkel op zoek naar een uitbreiding van uw assortiment? En wilt u alleen kwaliteitsproducten aanbieden? Met Conti Coatings haalt u een compleet assortiment in huis voor de vakschilder, zoals sterke lijn coatings, lakken en afwerkingsmiddelen. Duitse kwaliteit, maar dan in een Nederlands jasje.

Een zee aan kleuren

Het kleurmengsysteem Conti ProfiColor biedt uw klanten een miljoen kleuren. Met het kleurmengsysteem is elk kleurenpalet uit te werken in een standaard lak of muurverf. Dit stelt u in staat om de meest uiteenlopende producten aan te bieden. Hiermee kunt u uw klanten nog meer van dienst zijn. Producten op kleur gebracht door dit kleurmengsysteem zijn weer- en lichtbestendig en beschikken over een hoog dekkend vermogen.

Veilig gebruik maken van uw product

Conti Coatings zorgt voor een breed assortiment én voor de veiligheid van uw klanten. Elk product is voorzien van een informatieblad over veiligheid: MSDS (Material Safety Data Sheet).

Naast het MSDS informatieblad is elk product voorzien van een technisch informatieblad: TDS (Technical Data Sheet). Hierin staat hoe de schilder het product behoort te gebruiken. En nog belangrijker: hoe het product op de juiste manier tot afval verwerkt kan worden. Dit draagt bij aan een veilig en gezond milieu.

De informatiebladen MSDS & TDS zijn te downloaden via de productpagina.

Lever uw klant kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten zorgen voor een beter en langer resultaat. En voor een tevreden klant. Benieuwd geworden naar ons assortiment? Of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.