Conti Coatings

Conti Coatings Universeel PUA: voor binnen en buiten

Zoekt u een allround coating die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden? Conti Coatings Universeel PUA is een zijdematte acrylaat die aan de hoogste verwachtingen voldoet. Lees in dit blog meer over deze coating en neem contact met ons op.

Veelzijdige verf

Muurverf PUA De Conti Coatings Universeel PUA is een verf op 100% acrylaat-basis. Damwandbeplating coaten, buitengevels die mooi schoon moeten blijven, stalen binnenplafonds, betonnen en houten ondergronden: geen berg is te hoog. Met deze verf heeft u altijd een oplossing.

Conti Coatings Universeel PUA biedt uitstekende betonbescherming

De Conti Coatings Universeel PUA heeft een uitstekende dekkracht en is goed bestand tegen weersinvloeden en vergeling. De Conti Coatings PUA heeft een geringe mate van CO2 uitlaat, waardoor deze verf uitermate geschikt is voor betonbescherming. Hiermee voorkomt u dat invloeden van buitenaf onherstelbare schade aanrichten.

Zeer geschikt als damwandcoating

De Conti Coatings Universeel PUA is uitermate geschikt om uw bedrijfspand weer op te frissen. Een nieuwe kleur die past bij uw huisstijl?  Of ziet uw pand er verkleurd uit? Met deze coating, die ook goed met de airless te verspuiten is, is alles mogelijk.

Conti Coatings bij DSL Coatings

Universal PUAConti Coatings is een merk van DSL Coatings. Conti Coatings levert een sterke lijn coatings, lakken en afwerkingsmiddelen. Duitse kwaliteit in een Nederlands jasje. Groothandels en verfwinkels zijn hiermee voorzien van een compleet assortiment voor de vakschilder.

DSL Coatings distribueert exclusieve verven, lakken en pleisters. Schilders, stukadoors en consumenten profiteren hierdoor van een breed assortiment producten die nergens anders verkrijgbaar zijn. Distributeur én dienstverlener, daarin merkt u bij ons het verschil.

 

Wilt u meer weten over Conti Coatings of DSL Coatings? Neem direct contact met ons op. We gaan graag met u in gesprek.