Ga water- en nicotinevlekken te lijf met Van Buuren IsoTop

Heeft u last van nicotineaanslag op uw plafond? Of lekkageplekken in uw huis? Heeft u schimmel in uw nieuwbouwwoning door water en weersinvloeden tijdens de bouw? Wij begrijpen dat u deze problemen liever niet heeft. Er gaat niets boven een frisse ruimte. De Van Buuren IsoTop is dé oplossing om water- en nicotinevlekken gemakkelijk te lijf te gaan. In dit blog leest u meer over deze verf.

Dekkend en makkelijk in gebruik

De Van Buuren IsoTop is een watergedragen isolerende muurverf. Deze muurverf is spanningsvrij en droogt mooi wit op. Daarnaast is de verf extreem mat en zeer goed dekkend. De IsoTop is vaak al in één laag dekkend én isolerend. De Van Buuren IsoTop is daarnaast makkelijk in gebruik, zowel tijdens het verven als daarna. De verf is namelijk schrobvast en volledig oplosmiddel- en weekmakervrij.

Voor- en na foto van Van Buuren IsoTop

Op bovenstaande foto ziet u wat het effect is van de Van Buuren IsoTop. Links ziet u de ruimte vóórdat de verf is gebruikt. Het plafond is geel door nicotineaanslag. De rechter foto is het resultaat na het gebruik van Van Buuren IsoTop. De ruimte oogt meteen een stuk frisser en de nicotine slaat niet meer door.

Tip: Extra voorstrijk bij een zuigende ondergrond

Gaat u schilderen op een zuigende ondergrond, zoals een spackondergrond? Dan adviseren wij om te kiezen voor onze isolerende voorstrijk, de Van Buuren Voorstrijk Isoleer. Hiermee strijkt u voor en isoleert uw water- en nicotinevlekken gemakkelijk. Zodra de voorstrijk droog is, kunt u de muur direct met iedere muurverf overschilderen.

Van Buuren Verf bij DSL Coatings

Van Buuren Verf is een merk van DSL Coatings. Het merk komt voort uit een traditie van hoogwaardige verven en lakken. Door de tijd heen heeft Van Buuren een grote hoeveelheid aan expertise en ervaring opgebouwd.

DSL Coatings distribueert exclusieve verven, lakken en pleisters. Schilders, stukadoors en consumenten profiteren hierdoor van een breed assortiment producten die nergens anders verkrijgbaar zijn. Distributeur én dienstverlener, daarin merkt u bij ons het verschil.

Wilt u meer weten over Van Buuren of DSL Coatings? We gaan graag met u in gesprek. Neem direct contact met ons op.