Gullspack

Gullspack: voor de professionele stukadoor

Wilt u als professionele stukadoor alleen werken met hoogstaande pleisters? Ga dan voor Gullspack. Gullspack biedt plamuur en spachtels voor een stevige basis. De afbouw van muren en plafonds is nog nooit zo eenvoudig geweest. Lees hier meer over dit merk.

Alles wat u nodig heeft voor uw stucwerk

Gullspack levert alles wat u nodig heeft voor uw stucwerk. Hierbij kunt u denken aan lichtgewicht handpleisters, spuitpleisters, spachtel, handplamuur en gevelplamuur. Met deze kwaliteitsproducten kan u de lastigste oppervlakten strak en mooi afwerken.

Gullspack pleisters

Gullspack heeft een breed aanbod aan pleisters. We vertellen u  er graag meer over.

Gullspack FS

gullspack FSGullspack FS is een lichte dispersie-spachtel voor buiten. U gebruikt dit voor het plamuren van gevels, in een laag tot max. 10 mm. De beste ondergrond voor deze spachtel is steen. Maar ook tegels kunnen hiermee gestukt worden. Het heeft een hoge dekkracht en is waterdampdoorlatend. Gullspack FS is daarnaast oplosmiddel- en weekmakervrij.

Gullspack Wandpleister

Gullspack Wandpleister is te gebruiken tot een laagdikte van 3 mm. Deze wandpleister is zeer geschikt voor het afpleisteren van o.a. gestort beton, gipsplaten en fermacel. De vuleigenschappen zijn hoogwaardig te noemen. Daarnaast is ook deze wandpleister inzetbaar als jointfiller.

Gullspack S

Gullspack S is een spuitpleister. U kunt dit gebruiken tot 3 mm laagdikte. Deze pleister is geschikt voor het behang- en verfklaar opleveren van wanden en plafonds binnenshuis. Gullspack S is verspuitbaar en daardoor erg gebruiksvriendelijk.

Gullspack bij DSL Coatings

Wilt u meer weten over Gullspack? Neem contact met ons op, wij helpen u graag. Of raad Gullspack aan bij uw groothandel!