Gullspack… “the state of the art”

Een basis is cruciaal voor het maken van een mooi muurvlak. Een muurvlak behang- en sausklaar maken kan daarom alleen met een zorgvuldige voorbehandeling. Het pakket pleisters van Gullspack biedt u alle mogelijkheden om tot het perfecte eindresultaat te komen.

Gullspack is makkelijk te verwerken

De milieuvriendelijke producten van Gullspack zijn eenvoudig te verwerken. Hiermee zorgt u voor een zichtbaar en verwacht eindresultaat. De kant-en-klare dunpleisters van Gullspack zorgen daarnaast voor een tijdsbesparing in het werk. Omdat de Gullspack producten kalkvrij zijn, krimpen ze bij het drogen niet. Een aangebrachte laag is daarom direct klaar.

Ook bevatten Gullspack producten geen oplosmiddel, zijn ze stralingsvrij en hechten de producten zonder voorbehandeling op bijna alle ondergronden. Afhankelijk van het type product kan een laagdikte van 2 tot 10 mm bereikt worden.

Dolomiet

Het mineraal dolomiet is een belangrijke grondstof voor Gullspack. Het is daarom niet verwonderlijk dat de fabriek waar Gullspack wordt gemaakt aan de voet van Europa’s grootste dolomiet voorraad in Zweden staat. Samen met een moderne productietechnologie staat de witte dolomiet en andere zorgvuldig geselecteerde mineralen voor de topkwaliteit van de Gullspack dunpleisters.

Gullspack bij DSL Coatings

Gullspack levert verschillende pleisters voor stukadoors. Plamuur en spachtels die een stevige basis vormen. Hiermee is de professionele stukadoor voorzien van breed inzetbare pleisters voor de afbouw van muren en plafonds, voor binnen en buiten. Een ruwe muur strak maken was nog nooit zo makkelijk. De hand- en spuitpleisters van Gullspack worden geleverd in emmers (handpleisters) of zakken (spuitpleisters).

DSL Coatings distribueert exclusieve verven, lakken en pleisters. Schilders, stukadoors en consumenten profiteren hierdoor van een breed assortiment producten die nergens anders verkrijgbaar zijn. Distributeur én dienstverlener, daarin merkt u bij ons het verschil.