Van Buuren Verf

Matte afwerkingen, dé trend van 2017?

Wij zien het steeds vaker om ons heen. Een matte afwerking voor het houtwerk binnenshuis is dé trend van 2017. Deze stijlvolle afwerking komt het beste tot zijn recht met de matte H2O lak van Van Buuren. In ons blog leest u meer over deze bijzondere lak.

Van Buuren lak Mat H2O

Een matte houtafwerking in huis maakt het interieur helemaal af. Van Buuren Mat H2O is een water gedragen, matte aflak. Deze prachtige lak is verkrijgbaar in zowel lichte als donkere kleuren. Zo vindt u altijd een kleur die bij u past.

Zwarte gevelkozijnen

We zien steeds meer dat donkere kleuren gebruikt worden. Wat denkt u bijvoorbeeld van zwarte gevelkozijnen? Door de matte kleur zwart, lijkt het op de populaire staalzwarte kozijnen en deuren. Dit geeft het interieur een mooie, strakke uitstraling.

Een chique en strak resultaat

Matte lak van Buuren VerfNiet alleen het houtwerk kan in matte afwerking gedaan worden. Van Buuren heeft ook een breed assortiment in matte muurverven. Door deze combinatie te maken, vormen het schilder- en lakwerk een mooi geheel.

 

De Van Buuren H2O mat wordt ook vaak toegepast in toiletten en badkamers als wandafwerking. Maar ook in keukens waar geen tegels gebruikt worden. Het is zeer goed te reinigen en het geeft een chique en strak resultaat.

Van Buuren verven en lakken

Van Buuren levert eersteklas verven en lakken voor de vakschilder. In samenwerking met verschillende fabrieken in binnen- en buitenland ontwikkelen en produceren we deze verven en lakken. Iedere fabriek biedt zijn eigen specifieke kennis. Hierdoor vindt u bij ons een breed en hoogwaardig assortiment verven en lakken die andere fabrikanten niet kunnen leveren.

Gaat u voor kwaliteit? Bestel dan Van Buuren verf en lak. Neem contact met ons op voor informatie.