Schill

Schill: Professionele kwaliteit verf of lak voor de consument

Bent u als consument op zoek naar kwaliteitsverf of -lak? Schill maakt professionele verven en lakken beschikbaar voor u. En dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Want elke schilderklus verdient de beste materialen.

Schill verven en lakkenSchill verven en lakken

Schill levert diverse dispersieverven en kunstharslakken. Met het assortiment van Schill bieden winkels en groothandels u professionele verf en lak, tegen een leuke prijs. Daarom kunnen we Schill zeker aan u aanbevelen.

Dispersieverven: makkelijk over te schilderen

Schill biedt diverse dispersieverven. De matte en zijdeglans dispersieverven zijn zeer geschikt voor het afwerken van al het schilderwerk binnenshuis. Een voordeel van deze verven, is dat het goed afwasbaar is. Ook is het makkelijk over te schilderen.

Zelfs gipsplaten, raufaserbehang, reliëfbehang van papier, glasdecorweefsel en intacte oude verflagen op dispersiebasis kunnen met Schill verven geschilderd worden. De verf is daarnaast zeer dekkend.

Kunstharslakken: voor uw hout, metaal of kunststof

Schill heeft ook diverse kunstharslakken in het assortiment. Dit is ideale verf voor al uw hout-, metaal- of kunststofwerk. Al deze lakken zijn aromaatvrij. Dit betekent dat het vrij is van schadelijke stoffen als tolueen, benzeen en xyleen.

 

 

Schill Super Allgrund

Schill Super Allgrund is een matte grondverf. Deze grondverf is uitermate geschikt voor hout, kunststoffen, koper, aluminium, zink, ijzer en staal. Het droogt snel op, heeft een goede dekkracht en is roestwerend.

Schill Super Hoogglans

Schill Super Hoogglans is een glanzende aflak, geschikt voor het afwerken van ondergronden die al behandeld zijn. Omdat deze aflak weerbestendig is, is het zowel binnen als buiten te gebruiken. Schill Super Hoogglans heeft een gemakkelijke werking en een goede dekkracht.

Schill Super Schakelverf

Schill Super Schakelverf is een half glanzende grond-, tussen- en afwerklaag voor houtwerk. Deze verf is zowel binnen als buiten te gebruiken, vochtregulerend en heeft een perfecte vloeiing.

Schill Super Snelgrond

Schill Super Snelgrond is een sneldrogende grondverf met een uitstekende (kanten)dekking. Deze grondverf is geschikt voor alle houtsoorten en plaatmaterialen. Daarnaast is het prima schuurbaar, heeft het een goede dekkracht en een uitstekende vloeiing.

Schill Super Zijdeglans

Schill Super Zijdeglans is een aflak voor het afwerken van voorbehandelde ondergronden, zowel binnen als buiten. Deze zijdeglans lak heeft een gemakkelijke werking, goede dekkracht en een goede vloeiing.

Schill bij DSL Coatings

Schill is een geliefd merk van DSL Coatings. Wilt u meer weten over Schill? Neem gerust contact met ons op. Of vraag naar het assortiment van Schill bij uw groothandel.