Silo in de verf

Stella is een studente aan de Design Academy Eindhoven en wilde een voersilo ombouwen tot een tijdelijke woning. Daartoe ging zij op zoek naar geschikte verf. Lees hier haar verhaal:

“Ik ging op zoek naar een geschikte verf om de 40 jaar oude voersilo er weer fris en mooi uit te laten zien. Na een flinke zoektocht kwam ik uit bij DSL coatings. Ik vroeg hen om advies en kreeg snel en vakkundig antwoord. De mensen van DSL weten duidelijk waar ze het over hebben! Ze waren enthousiast over mijn plan en wisten zeker dat ze het juiste product hadden om mij verder te helpen. Zij raadden de Conti Coatings PUA universal aan, in combinatie met de conti  SIWA verfreiniger, om de silo voor het schilderen goed schoon en vetvrij te krijgen.  Het team van DSL Coatings was zeer behulpzaam en erg goed bereikbaar.

Toen ik, na het ontvetten, begon met verven, was ik aangenaam verrast. De kleur die ik gekozen had voor de silo is vrij licht, maar de Conti Coatings PUA universal was meteen enorm dekkend ! Zelfs op het gladde polyester van de silo.

Nu ook na een paar maanden ziet de silo er nog steeds als nieuw uit. De verf is totaal niet verkleurd en blijft enorm goed zitten, alsof hij gisteren geschilderd is !

Ik wil Nico en het team van DSL coatings enorm bedanken voor de geweldige service!”