VB103 glasweefsel voor een decoratieve afwerking

Buro Koorts in Ede verhuisde eind vorig jaar naar een fraai nieuwbouwpand, op het industrieterrein BTA12 in Ede. Aan Achterberg Schilders de taak om de binnenkant van dit nieuwe pand aan te kleden. Dit deden de schilders van dit familiebedrijf met behulp van onze Van Buuren glasweefselbehang en glasweefsellijm. Met een prachtig eindresultaat, ééntje waar Buro Koorts nog jarenlang van kan genieten.

Glasweefselbehang van Buuren

Glasweefselbehang VB103

Het bijzondere aan glasweefselbehang is dat het niet alleen ontzettend sterk is, maar dat het er tegelijkertijd ook decoratief uitziet. Zo heeft het glasweefselbehang VB103 een rustig ruitpatroon, wat een mooi contrast vormt met de opvallende inrichting van dit pand.

De glasweefsel VB103 is een echt kwaliteitsweefsel, dat zowel goed te verwerken is op de traditionele manier als met een lijmmachine. Dit glasweefselbehang scheurt niet op de hoeken en heeft een zeer stabiel patroon. De glasweefsels en lijmen van Van Buuren Verf garanderen een constante kwaliteit. Dat wil zeggen dat de glasweefsels géén strepen op de naad vertonen, waardoor het motief door loopt van baan tot baan. Om het geheel af te werken, heeft Achterberg Schilders gekozen voor de Van Buuren Acryl Mat. Dit is een goed dekkende muurverf die uitermate geschikt is voor glasweefselbehang.

Van Buuren Glasweefsellijm

Glasweefsellijm

Om de glasweefsel VB103 aan te brengen, hebben de schilders van Achterberg Schilders gebruik gemaakt van onze glasweefsellijm. De transparante Glasweefsellijm van Van Buuren Verf is te gebruiken bij de verlijming van zowel glasweefsel als glasvlies en vliesbehang. Deze lijm is zeer sterk en droogt transparant op, wat een prachtig resultaat oplevert.

Meer informatie?

Heeft u ook interesse in kwalitatief hoogwaardig glasweefselbehang? Bekijk dan eens ons uitgebreide assortiment. Of heeft u vragen over één van onze producten? Neemt u dan gerust contact met ons op.